Kahvila Ranta-Aitta

Kahvila Ranta-Aitta/Aleksi Pekin

Pidän kahvilaa (Kahvila Ranta-Aitta) kaverin kanssa Savitaipaleen venerannassa. Toimitaan samalla myös kunnan "infopisteenä".


Tarjoan palveluita kaikille kahvilalla kävijöille (mm. turistit, veneilijät). Asiakkaat ovat kehuneet mm. kahvilan kotoisuutta, hyvää kahvia ja leivonnaisia, sekä hyvää asiakaspalvelua.


Minuun saa parhaiten yhteyttä soittamalla (nro löytyy netistä) tai kahvilan Facebookin kautta. Mainostan kahvilaa mm. kauppojen ilmoitustauluilla, Facebookissa, sekä tien laidassa on myös mainoskyltti.


Kahvilan tuotteet leivotaan kaverin kanssa kotona. Tykkään kokkaamisesta. Tarvikkeet kahvilaan hankitaan paikallisesta k marketista. Ennen avajaisia hankittiin myös Lappeenrannasta erilaisia varusteita kahvilaan.


Kyseisen yrityksen aloitin vasta tänä kesänä. Y-tunnus minulla on ollut jo aikaisemmin. Yrittäjyys on mielestäni vastuun ottamista. Olen laskenut katteet joihinkin tuotteisiin, mutta usein esim. kakkupalan hinta määräytyy sen koosta ja määrästä. 


Innostus sai alkunsa, kun ymmärsin että pitäisi tehdä kesällä töitä. Tiesin tämän paikan viime vuodesta, koska silloin sitä piti toiset meidän lukion opiskelijat.


Suunnitelmissa on ollut laajentaa toimintaa mm. kunnan avulla, koska kunta vuokraa meille tämän paikan. 


aleksi.pekin@hotmail.com

Savitaipalelaisen nuoren pyörittämä rantakahvila Savitaipaleen venesatamassa.

https://www.facebook.com/p/Kahvila-Ranta-Aitta-Savitaipale-100083211074737/

Kuolimontie 6, 54800 Savitaipale.

+358 45 1888277