Senkakku

SenKakku leipoo tilauksesta erilaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia. 

Leivonnaiset on mahdollista tilata myös erikoisruokavalioille sopivina, esim: gluteenittomana, maidottomana tai vegaanisena. 

Kaikki tilaukset toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti!

senkakku.senja@gmail.com

Senja puh: 0453204884

Instagram


Moikka!

Miun 4H-yritykseltä voit ostaa makeita ja suolaisia leivonnaisia arkeen ja juhlaan. Tavallisten tuotteiden lisäksi, miulta voi tilata erityisruokavaliota noudattavalle sopivia tuotteita, esim. maidottomia, gluteenittomia, vegaanisia ym. 

Toimin Imatralla, parhaiten minuun yhteyden saa puhelimitse tai somen kautta.

Aloitin 4H-yrityksen vasta vuosi sitten. Olen kuitenkin jo pidempään leiponut kakkuja ja muita leivonnaisia sukulaisille ja tutuille. Siitä lähtikin idea yrityksen perustamiseen, jolloin voisin mainostaa ja myydä leivonnaisia myös muillekin. Omien allergioiden kautta miulta löytyy kokemusta myös erityisruokavaliotuotteisiin ja näitä tuotteita olenkin halunnut mainostaa. 

Tuotteiden hinnat määräytyvät raaka-aineista, tarvikkeista, pakkausmateriaaleista, koristeista ja työtunneista. Alkaen -hintoja löytyy hinnastosta, mutta jokaisen tilauksen hinnan kerron asiakkaalle vielä erikseen, sillä hintaa voi nostaa esimerkiksi toivottu koristelu. 

4H-yritykselleni löytyy sekä Instagram että Facebook sivustot nimellä SenKakku/@senkakku. Sivustoilta löytyy kuvia tilauksista, hinnasto sekä yhteystiedot.