Liittymislinkki

Liity jäseneksi

Tue paikallista nuorisotyötä liittymällä Länsi-Saimaan 4H-yhdistyksen jäseneksi! Toiminta-alueemme on Lemi, Luumäki, Savitaipale, Lappeenranta ja Taipalsaari.

Ilman jäsenyyksiä ei ole 4H-toimintaa.  

Jäseneksi liittyvillä jäsenkausi alkaa liittymäkuukauden alusta ja jatkuu 12 kk. Jäseneksi voivat liittyä kaikki 6 vuotta täyttäneet. Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 40 € ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 85 € vuodessa.

Saat tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa 4H-tilaisuuksissa. Tietoa jäseneduista https://4h.fi/liity-jaseneksi-2/jasenedut/ 

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoite, sähköposti tai puhelinnumero muuttuu. Pystymme palvelemaan sinua parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla. 

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä. 

Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Ole tällöin yhteydessä 4H-yhdistykseen, jotta voimme lisätä huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriin. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

Jäsenyyden päättämisen voit hoitaa myös oma.4h.fi kautta.  

Kannatusjäseneksi?

Kannatusmaksun maksamalla tuet Länsi-Saimaan 4H- yhdistyksen toimintaa lapsi- ja nuorisotyön hyväksi. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka vaan joka haluaa tukea yhdistyksemme toimintaa.